Van Haaster Vijfhuizen

WELKOM BIJ
VAN HAASTER VIJFHUIZEN!

welkom

Wij telen tulpen- hyacinten- narcissen- krokussen bloembollen en zijn daarnaast gespecialiseerd in het broeien van Snijhyacinten. Ons bedrijf is gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer en ligt tussen Hoofddorp, Haarlem en Schiphol in, tegen de voormalige Floriade 2002 aan.

Rob en Jacques van Haaster

Veel van onze bloembollen vinden via bloemenkwekers-groothandel en exporteurs een weg naar de consument. De verkoop doen we voor een gedeelte via bemiddelingsbureau’s, zoals CNB, HoBaHo en FBT, maar ook direct contact met afnemers is mogelijk en gewenst. In de maanden Oktober en November hebben wij op zaterdag, een bollenwinkeltje waar we verse bollen verkopen van eigen kwekerij.
Onze Snijhyacinten vinden grotendeels een weg naar de retail. Over deze bloemen worden vooraf afspraken gemaakt: rijpte, lengte, aantal nagels (kleine bloemetjes op een steel), fust, assortiment, hoeveelheden, leveringsduur en prijs.
Al deze bloemen komen niet meer voor de klok en vaak ook niet meer op de veiling zelf maar gaan direct naar de afnemer. Dit alles om zo efficiënt en vers mogelijk de bloemen bij de klant te krijgen. In het voorjaar hebben wij een bloemenstalletje aan de weg staan met verse bloemen uit eigen kwekerij.

Sinds vele jaren zijn wij een actieve deelnemer en inzender van de Keukenhof in Lisse. Daar is ons assortiment aan bloemen en bloembollen van 21 maart t/m 19 mei 2019 weer te bewonderen.

Wij zijn lid van standsorganisatie LTO-Noord en de KAVB; deze organisaties vertegenwoordigen onze belangen zo goed mogelijk. Tevens dragen wij de Projectgroep “Promotie Hyacint-Bloemencorso Bollenstreek” (13 april 2019) en de Floratuin uit Julianadorp een warm hart toe!

Van Haaster Vijfhuizen is MPS-A en MPS-GAP gecertificeerd waardoor al onze bollen en bloemen dit keurmerk dragen. Tevens zijn wij lid van kwekersvereniging ‘Proven Selections’.

Ten behoeve van het MBO zijn wij een erkend leerbedrijf. Hierdoor mogen wij stagiaires van het MBO een stageplek aanbieden.

ROB EN JACQUES VAN HAASTER

Bloembollen en Snijhyacinten

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

MPS

MPS A + GAP gecertificeerd

Keukenhof

Deelnemer aan de Keukenhof

Bloemencorso Bollenstreek

Vriend van Bloemencorso Bollenstreek

Het laatste nieuws

 • Hyacinten veldoverzicht
  2
  Mrt

  TAFELEN TUSSEN DE HYACINTEN

  Na twee succesvolle jaren Tafelen tussen de Tulpen gaan we het dit jaar tussen de Hyacinten doen. In een prachtig bloeiend veld aan de Spieringweg komt weer een Chique tent te staan. Hier...

  learn more

Rondleiding

Let our passion be your profit!