Tafelen tussen de Tulpen 2017

Posted by Rob
Category:

Na het succes van de eerste editie van Tafelen tussen de Tulpen in 2016 konden we dit jaar niet achterblijven. Net zoals vorig jaar hebben wij in samenwerking met Restaurant ’t Fort, alle gasten 4 avonden lang wat bijgeleerd over de tulp, waar hij vandaan komt en hoe de productie van de tulp binnen ons bedrijf in de toekomst alsmaar duurzamer zal worden. Buiten de infotainment om konden de gasten genieten van een heerlijke 5-gangen menu, live muziek en meer.

Ook kon er dit jaar worden gekozen voor een High Tea tussen de Tulpen waarbij de gasten in de middag konden genieten van verschillende kleine hapjes. Zowel de High Tea als het diner vond plaats in onze eigen tulpenvelden die vol in bloei stonden. Ook dit jaar kunnen wij weer spreken over een zeer geslaagde editie!

IMG_3706 IMG_3746 IMG_3711 IMG_3713IMG_3721 IMG_3732  IMG_3724